Blogg

Hur du väljer rätt skor för din klädsel

En vacker outfit med krockande skor är det ultimata receptet för en modekatastrof. Att välja rätt skor kan lyfta vilken look som helst, medan de felaktiga skorna kommer att sänka den övergripande stilkvoten. Det finns enkla tips du bör tänka på när du väljer dina skor. Att följa dessa steg är ett idiotsäkert sätt att se till att dina skor alltid är rätt.

Utrusta

Utrusta dig med rätt skor

Professionell eller avslappnad: Identifiera typen av din outfit

Det första steget i att välja rätt skor är att identifiera vilken typ av kläder du ska bära. Även om det är en trend att matcha sneakers till varje outfit, är det bättre att följa boken om du är osäker på hur du ska styla din sneakerlook. Att identifiera om det övergripande temat är professionellt eller avslappnat kommer att ge dig rätt försprång.

Personlig stil

Personlig stil

Kompromissa inte med din personliga stil medan du håller på

Den kanske viktigaste aspekten av varje look är att äga stilen och bära den med komfort. Även om du kanske är bekväm med att göra små experiment, kommer att välja outfits eller skor som känns främmande för dig att visa hur du för dig själv. Istället för att röra sig med obehag, välj en skostil som står för din smak och som passar tillfället också.

Färg och storlek

Färg och storlek

Att välja rätt färg och storlek är av avgörande betydelse

Att välja rätt färg och storlek på skor är nästa steg. Välj en färg som matchar din skjorta eller en som är av samma färg som dina byxor eller kjol. Men detta kan gå fel om dina skor och kläder är olika nyanser av samma färg. Välj i sådana fall en färg som är samma som din hudton.

Aktivitet

Aktivitet

Tänk på den aktivitet som du sannolikt kommer att göra

Vilken typ av aktiviteter du sannolikt kommer att delta i bör också övervägas innan du väljer dina skor. Ofta misslyckas vi med att ta hänsyn till hur lång tid som kommer att läggas ner på att sitta, stå eller gå när vi väljer skor. Välj promenadskor och inte sandaler om du är på väg till djurparken. På samma sätt, bär bekväma pumps och inte pennklackar på festen du är värd för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *