Blogg

Hur du klär dig sexigt för din man

(21 sätt att klä sig för att hålla honom fast)

Vi är alla överens om att se bra ut är en viktig aspekt av livet. Eftersom män är naturligt berörda av vad de ser, är detta ett enkelt sätt att hålla din partners ögon klistrade på dig då och då.

Det är naturligt att vilja verka mer attraktiv för din partner och använda din kroppsbyggnad för att förföra honom. Detta är något du enkelt kan åstadkomma om du kan några stylingtips och tricks.

Om du vill veta hur du klär sexigt för din man för att få honom att älska dig djupare än han redan gör, då är den här artikeln rätt guide för dig.

Laddat med 21 insiktsfulla sätt att krydda saker mellan dig och din partner, du kommer definitivt att få de resultat du letar efter.

Fortsätt läsa för att få veta mer.

1. Bär sexiga underkläder

Bär sexiga underkläder

Det finns en anledning till varför underkläder är en favorit genom tiderna för att se sexig ut. Underkläder kommer inte bara att omedelbart hjälpa dig att se het ut för din partner, utan det är en snabb självförtroendeboost. Det finns något spännande när du bär fantastiska underkläder, speciellt sådana som du gillar, vilket uppenbarligen får dig att känna dig sexig.

När du väl har den där undermedvetna känslan av att du är het, kommer detta att stråla ut i ditt ansikte, vilket din partner också uppenbarligen kommer att märka. När du inte oroar dig för anpassningen av underkläderna du bär, kommer du inte bara att se fantastisk ut, utan du kommer att få en frisk fläkt för att känna dig fantastisk.

2. Bär höga klackar

Bär höga klackar

Höga klackar är kända för att förlänga en dams ben, få henne att se längre ut och oundvikligen få henne att se ännu hetare ut runt benområdet. Mer så, det är en betydande skillnad när du bär platta skor och när du bär klackar. Dina höfter och bröst sticker ut mer och din balans är på topp. Det är därför att bära höga klackar är en omedelbart effektiv metod för att se attraktiv ut för din partner.

Höga klackar kan passa till nästan varje klädsel, vilket är en fördel oavsett stilval. Även om många kvinnor undviker att ta på sig högklackat för att de tycker att det är obehagligt, finns det många märken som säljer komfort med sina skor, vilket kan vara ditt bästa alternativ om du verkligen vill framstå som heta för män.

3. Rött gör underverk

Rött gör underverk

Män älskar rött! Utan tvekan används den här färgen ofta för att fånga uppmärksamhet, och det är därför det är en uttalande färg om du älskar att se sexig ut för män. Om du försöker få din partners uppmärksamhet, bör du definitivt införliva rött i din klädsel. Det finns olika sätt att använda rött för att framstå som djärvt, vågat och sexigt. Du kan använda rött i ditt läppstift, smycken, på naglarna eller till och med med dina skor.

Du kan också prova att bära en välformad röd klänning och se hur din partner svimmar över synen av dig. Om du inte är rädd för att färga håret till en röd ton, kan du också göra det då och då. I grund och botten, var inte rädd för att ta på dig rött på vilket sätt du vill.

4. Visa upp dina ben

Visa upp dina ben

En kvinnas ben är alltid en attraktiv egenskap. Det är därför att visa upp dem är ett enkelt sätt att se sexig ut för din partner. För att få uppmärksamheten av din man, klä dig i en kort klänning eller kjol. Men om du inte vill visa allt, är det en subtil metod att välja en tight klänning med slits för att se mer attraktiv ut med dina ben.

Gå all-in med en kort klänning som förlänger din kroppsbyggnad och därmed drar uppmärksamheten till dina ben. Om du väljer en utsvängd outfit kommer den att ge mer volym till din baksida, vilket ger dig en mer kurvig figur. Om du bestämmer dig för en tight outfit kommer detta också att avslöja dina attraktiva naturliga kurvor.

5. Bär en jumpsuit

Bär en jumpsuit

Det är något otroligt attraktivt med jumpsuits, som är okänt för det vanliga ögat. Det tar liten eller ingen ansträngning att sätta ihop men går ändå långt med att framhäva de slående egenskaperna hos en kvinnas kropp. Sanningen om jumpsuits är att det ger intrycket att du inte söker uppmärksamhet, men att du fortfarande ser otroligt attraktiv ut när du gör det.

Det avslöjar också en annan attraktiv del av kroppen, som är dina ben, och förlänger lätt din kroppsbyggnad. Den visar upp dina kurvor ännu mer och avslöjar vad som kan vara gömt sig under klänningar. Att ta på sig en jumpsuit är en enkel metod för att påminna din partner om att du har en fin fysik, kombinerat med slående egenskaper.

6. Bär djurtryck

Bär djurtryck

Här är något annat många män älskar – djurtryck. Detta är en annan stil som skriker sexig och förförisk. Det går långt för att exponera kurvor och lägga till volym till en kvinnas kropp. Det spelar ingen roll vilken typ av kroppsbyggnad du har, varje kvinna kan få djuravtryck att fungera.

Du kan para det med svarta klackar eller något diskret om du försöker vara subtil. Å andra sidan, om du vill kan du gå all out och ta på dig en bandageklänning med ett djurtryck. Detta kommer att visa att du inte är rädd för att visa din heta sida. Djurtryck är djärva och vågade och kommer definitivt att fånga din partners uppmärksamhet.

7. Gå axelbandslös

Gå axelbandslös

Axelbandslösa outfits är också attraktivt för män. Att bära en sexig svart axelbandslös klänning är ett bra sätt att avslöja din kropp sensuellt. Sanningen är att det inte finns någon dålig metod att bära en axelbandslös outfit eftersom den alltid kommer att framhäva dina goda egenskaper.

Oavsett om du har en liten eller stor byst, kommer den axelbandslösa klänningen att fokusera på detta område på ett bra sätt. Axelbandslösa klänningar har också ett sätt att skapa en smal figur på kvinnor, eftersom klänningen i princip börjar under axlarna.

Om du tror att några fina smycken kommer att ge klänningen liv, lägg till dem. Eller så kan du klä dig mer naturligt för att sätta fokus på dig och din hud. Se till att du väljer en stil eller storlek som du gillar och känner dig bekväm att bära, vilket också kompletterar din figur. Du vill att uppmärksamheten ska vara på den övre delen av din kropp och hålla ögonen borta från någon annan del som kanske inte kompletterar den.

8. Spetskläder är också attraktiva

Spetskläder är också attraktiva

Ingenting framhäver det feminina könet mer än en spetsoutfit. Jag tycker att den är charmig, feminin och när den är av rätt stil kan den hjälpa dig att framstå som enkel men sexig på några minuter. Det är därför en spetsoutfit är ett bra alternativ om du vill klä dig sexigt för män. Det avslöjar inte för mycket men låter ögat vilja ha mer.

Mer så, spets kommer i olika mönster, vilket bara lockar folks uppmärksamhet till vad du tar på dig. Eftersom spets är ett mångsidigt tyg, finns det flera stilar av spetskläder. Detta innebär också att du har många alternativ för att hjälpa dig att uppnå det utseende du tror att han kommer att gilla.

9. Bär en skjortklänning

Bär en skjortklänning

Du förstår, om du verkligen är sugen på komfort, bör en skjortklänning vara ditt bästa alternativ. Det är enkelt, men ytterst attraktivt och kommer definitivt att få din partners uppmärksamhet. Det fantastiska med skjortklänningar är att om du vill kan du till och med bära din mans skjorta och fortfarande se sexig ut i den utan ansträngning. Idén med att du bär hans skjorta är att få dig att framstå som lite sexigare i hans ögon.

Du kan para ihop skjortan med höga klackar eller med ett djärvt och snyggt bälte för att göra ett uttalande av klädseln. Hur du än bestämmer dig för att styla den, kommer din komfort fortfarande att vara intakt medan alla andra aspekter av klädseln avslöjar din stilfulla sida.

10. Visa en liten klyfta

Visa en liten klyfta

Om du gillar att se superhet ut, avslöja då en naturligt sexig del av din kropp, som är din dekolletage. Det kan vara en stor wow-faktor för alla kläder och kommer lätt att få din partner att tänka på hur het du är. Varsågod och avslöja varje del av din dekolletage med en tajt eller löst sittande klänning, men se till att den sticker ut och framhäver din sexighet.

Frustrerad över att han inte uppmärksammar dig lika mycket som han brukade? Detta är ett av de vanligaste problemen som våra kvinnliga läsare möter.

Faktor nummer 1 som får män att bete sig på detta sätt är faktiskt relativt lätt att ändra med några subtila saker du kan säga till honom idag.

Ett litet avslöjande av sidan av brösten gör dig sexigare för män. Det är också ett alternativ till att visa lite dekolletage. Detta kommer också att lägga till längd till din kroppsbyggnad eftersom det är en vertikal stil. Om du har en kort hals är detta ett stiltips som kan hjälpa din nacke att se längre ut i alla vinklar. Mer så, om du har en liten byst och du är rädd att visa en dekolletage inte skulle fungera, kan du alltid falla tillbaka till klassiska tips för att skapa den känslan av fyllighet du gillar och vet kommer att tända honom.

11. Visa lite hud

Visa lite hud

Det är sant att många kvinnor är för rädda för att visa lite bar hud i kläder eftersom de tycker att det är för slampigt, men detta är förvånansvärt ett enkelt sätt att visa sexighet. Det behöver inte vara för mycket, det måste bara placeras strategiskt för att lämna mycket till det okända och skapa attraktion.

Det finns många outfits som visar bar hud, men om du verkligen vill höja din sexighet är utskurna klänningar ett bra alternativ. Som namnet antyder, är de skurna på attraktiva ställen som män tenderar att älska, och kommer lätt att få din mans ögon att vilja ha mer. Detta kommer garanterat att få din mans ögon fastklistrade på dig.

12. Utsvängda outfits fungerar också

Utsvängda outfits fungerar också

Om du verkligen vill avslöja sexigheten i din kroppsbyggnad, kanske du gillar en utsvängd outfit. Det fantastiska med utsvängda outfits är att det skapar fyllighet runt dina höfter, vilket ger dig en kurvigare figur. Ju mer voluminösa dina höfter verkar, i jämförelse med en mycket smalare övre region, desto sexigare kommer du att framstå för din man.

Det som är bra är att du kan uppnå detta med liten eller ingen ansträngning. Oavsett om det är en kjol eller en klänning skapar alla utsvängda outfits en illusion av fylligare höfter, oavsett din naturliga kroppsbyggnad. Mer de avslöjar även benen på ett attraktivt sätt. Detta ger det en dubbel fördel när det gäller att öka din attraktionskraft för män.

13. Bär glittrande klänningar

Bär glittrande klänningar

Det är nästan omöjligt att ignorera glittrande saker. De flesta kvinnor verkar gilla dem – åtminstone i små mängder. Det är därför en enkel metod att få din man att bli stjärnglad av ditt utseende är genom att implementera några glittertoner. Detta kan enkelt uppnås med metalliska, glittrande klänningar.

Den bästa metoden för att framhäva din kropp i en metallisk klänning är att välja en tajt. Detta kommer att avslöja din kurviga kroppsbyggnad (som jag är säker på att han skulle älska att se mer av), och kommer också att hjälpa dig att sticka ut utan ansträngning.

Du kan också införliva mer sexighet, genom att gå på lite dekolletage också. Men om du tycker att ett subtilt tillvägagångssätt är bättre, kan du prova med en mer täckt stil och din man kommer fortfarande definitivt att ha ett öga på dig. Eftersom metalliska klänningar är så färgglada är det bäst att klä dig i den som bäst kompletterar din hudton.

14. Välj klänningar med dragkedjor framtill

Välj klänningar med dragkedjor framtill

Eftersom den främsta anledningen till att du vill verka mer attraktiv är att hålla din mans ögon klistrade på dig, är det ett enkelt sätt att välja klänningar med dragkedjor framtill för att väcka en sensuell frestelse när han tittar på dig. Det är något lockande med klänningar med dragkedjor framtill, speciellt när dragkedjan går hela vägen uppifrån och ner. Det faktum att den är otroligt lätt att ta av kommer att få din partner att fixera på dig och låta honom vilja ha mer.

Inkorporera olika stilar och mönster för att få fram dina kurvor, och om du är villig att göra ett uttalande med din outfit, välj en riktigt tajt klänning. Om du vill vara subtil, kommer en enkel svart klänning med dragkedja att fånga hans uppmärksamhet ändå.

15. Välj en meshklänning

Välj en meshklänning

Meshklänningar har en signaturlook som kan hjälpa en kvinna att se het ut på ett enkelt sätt. Det subtila transparenta utseendet ger en illusion av att avslöja din kropp, samtidigt som den är täckt. Sådana klänningar finns i många stilar och mönster, och nätet är strategiskt placerat på delar av kroppen som hjälper dig att se attraktiv ut. Du kan också välja en helt avslöjande mesh-klänning och helt enkelt bära något annat under.

Detta kommer att ge ett naket intryck fär din man när du trots allt inte är naken. Detta är det perfekta sättet att se attraktiv ut och fånga din mans uppmärksamhet på några sekunder. Mer så, mesh-klänningar finns i olika stilar, så det är viktigt att välja den som bäst framhäver din figur och avslöjar din sexighet.

16. Lär dig fler sminktips

Lär dig fler sminktips

Det finns många sätt att se mer attraktiv ut med smink. Detta kan göras med enkla och naturliga utseenden för ett mer subtilt tillvägagångssätt; eller en djärv och sexig look, för dem som inte är rädda för att ta det upp ett snäpp. Ett annat läppstift eller nyans på ögonskugga kommer definitivt att tillåta dina ansiktsdrag att framhävas.

Att komplettera dina outfits med smink är en extra fördel för att få till en sexig look. Detta behöver inte nödvändigtvis kräva professionell kunskap; du behöver bara veta vad som fungerar bäst för ditt ansikte. Din man kommer definitivt att märka skillnaden och kommer definitivt att uppskatta ansträngningen.

17. Byt till en sexig frisyr

Byt till en sexig frisyr

Att byta frisyr då och då är ett enkelt sätt att piffa upp ditt utseende. Det är bäst att välja stilar som framhäver dina slående egenskaper och som enkelt får dig att framstå som attraktiv. För att åstadkomma detta måste du känna till den specifika ansiktstyp du har och vilken typ av frisyr som kommer att komplettera den.

Om du har ett runt ansikte är det ett rekommenderat alternativ att välja något långt snarare än kort. Å andra sidan, om du har ett smalt ansikte, så kan en lockig frisyr piffa upp saker och ting lite. Att lägga håret åt sidan för att avslöja dina axlar är ett annat sätt att låta ögonen vilja ha mer.

18. Prova nya dofter

Prova nya dofter

Har du någonsin undrat varför parfymmärken annonserar sexighet med sina dofter? Sanningen är att dofter har ett naturligt sätt att orsaka attraktion. I kombination med en attraktiv outfit kommer alla, särskilt din man, att ha ögonen på dig. Sexigheten överskrider också vad ögonen kan se och påverkar våra sinnen.

Enligt forskning är dofter knutna till specifika känslor, vilket betyder att människor känner på ett visst sätt när de stöter på vissa dofter. Detta förklarar varför det är möjligt att få en nostalgisk känsla, helt enkelt genom att dofta på något. Prova några djärva och sexiga dofter om du försöker se sexigare ut för din man, och se hur det gör underverk.

19. Fokusera på hygien

Fokusera på hygien

Att framstå som attraktiv handlar inte bara om utseende – det måste också stråla inifrån. Du måste inte bara se bra ut utan känna och lukta gott också. Sammantaget kommer detta att vara förkroppsligandet av din sanna sexighet.

Håll dig till regelbundna hygienscheman som att raka armhålorna eller ta bort mörka toner från din kropp. Mer så, ge din hud den största omsorg och uppmärksamhet den behöver, samtidigt som du avstår från stressiga aktiviteter om möjligt.

Detta kommer att säkerställa att du har en naturlig lyster och att du förblir attraktiv även utan sexiga kläder. Välj också märken som har fler naturliga ingredienser och färre kemikalier för att säkerställa att din hud förblir frisk och levande. Ät till sist hälsosamt så att du kan hålla dig frisk och behålla din fina fysik.

20. Gå till gymmet

Gå till gymmet

Om du inte är nöjd med dina försök att se sexigare ut, kanske du också vill prova lite träning för att ytterligare förbättra ditt utseende. Detta kommer inte bara att förbättra ditt utseende, utan det kommer att hålla dig frisk, vilket är en naturlig självförtroendeboost.

Men gå inte till gymmet om du har problem med din kroppsuppfattning. Detta kommer att göra dina ansträngningar att se sexig ut meningslösa ut eftersom du inte kommer att vara helt nöjd med resultatet. Att se attraktiv ut börjar från sinnet, och om du kan övertyga dig själv om att du ser attraktiv ut, kommer du oundvikligen att känna dig sexig, vilket alla, särskilt din partner kommer att märka.

21. Var helt naturlig då och då

Var helt naturlig då och då

Om din partner gillar att saker och ting är lite naturliga och inte uppklädda, tveka inte att bära ditt hår naturligt hängande, eller kanske i en lös uppsatt bulle, vilket kan vara naturlig. Du behöver inte vara uppklädd varje gång. Ibland kan en naturlig look vara den wow-faktor som gör att din partner ser dig som mer attraktiv. Istället för att ha en föreställning om hur sexigt ser ut, kan du vara uppmärksam på vad han gillar, och gå in för det istället.

Han skulle kanske vilja att du tar på dig shorts oftare, föredrar en kortare frisyr eller till och med tycker att lösa kläder är attraktiva. Vissa män föredrar ett utseende utan smink, varför det är viktigt att ta sig tid att veta vad han skulle vilja ha. Detta hjälper dig att uppnå ditt mål att se sexigare ut, utan krångel med att byta ut din garderob.

Vanliga frågor om sexighet

Vad ska jag ha på mig för min pojkvän i sängen?

Om du försöker se sexigare ut för din partner, är det inte ett rekommenderat alternativ att bära överdimensionerade kläder eller en vanlig pyjamas. Bär lätta kläder, kanske bara hans skjorta till sängs. Du kan också välja några nattkläder i siden, gärna korta för att se mer attraktiv ut. Att bära underkläder i sängen är också ett rekommenderat alternativ eftersom det definitivt kommer att få dig att se sexigare ut.

Vilka kläder tycker killar är mest attraktiva?

Män blir naturligtvis berörda av vad de ser, så om du kan sätta ihop en outfit som avslöjar dina egenskaper på bästa möjliga sätt, kommer han att finna dig attraktiv. Det finns en mängd olika outfits som killar gillar på kvinnor, men detta varierar beroende på killen. Vad du alltid bör tänka på är vad som fungerar bäst för dig och hur klädseln kompletterar dina förutsättningar.

Hur kan jag överraska min man i sängen?

Att bära underkläder i sängen är ett enkelt sätt att överraska din partner. Detta beror på att, oavsett din kroppsbyggnad, kommer underkläder omedelbart att få dig att se sexigare ut. Att skaffa högkvalitativa underkläder rekommenderas för att säkerställa att de sitter rätt, och du störs inte ständigt av att försöka justera dem. Håll det stiligt och välj bara de underkläder som får dig att känna dig mest säker på dig själv.

Hur kan jag vara mer sexuellt attraktiv för min pojkvän?

Du kan vara mer sexuellt attraktiv för din pojkvän genom att klä dig sexigare och implementera några stiltips för att hålla ögonen klistrade på dig. Men innan du provar nya saker, försök ta reda på vad din pojkvän gillar, och arbeta i linje med det. Du kan också försöka överraska din partner i sängen med lite sexiga underkläder för att hålla hans uppmärksamhet på dig.

Hur kan jag se sexigare ut?

Det första steget för att se sexigare ut är att känna din kropp. Ta reda på de utmärkande egenskaperna hos din kropp som sticker ut och försök visa upp dem med sexiga kläder. Du kan verka het även utan att avslöja för mycket hud, men du måste förstå vilken klädsel som fungerar bäst för dig. Om du har långa ben, kan höga klackar och utsvängda klänningar gör att du verkligen sticker ut mer än någonsin. Detta och så många andra tips kommer att hjälpa dig att se sexigare ut när du väl känner din kropp perfekt.

För att avsluta…

Gillade du den här artikeln? Kom ihåg att din partner kan tolka sexighet på olika sätt, förutom sexiga underkläder. Det betyder att du bör fokusera mer på det du vet att din partner skulle älska att se mer av, snarare än en allmän åsikt om hur det ser ut att vara het. Med tiden kommer det att bli lättare än någonsin att klä sig sexigt för honom.

Om du gillade den här artikeln, vänligen lämna en kommentar nedan. Mer så, få den här artikeln delad med vänner och familj som du tror behöver lite mer krydda i sitt kärleksliv.

Hatar du hur allt verkar alltid kretsa runt honom medan du bara verkar vara en bisak ibland?

Vi hör detta hela tiden från kvinnor som kontaktar oss och ber om hjälp med sin relation.

Saken är, att det som får män att bete sig på det här sättet är faktiskt beroende på hur män är skapade. När du väl förstår hur detta fungerar är det relativt lätt att ändra med några subtila saker du kan göra redan idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *